Pages

28 Ağustos 2015 Cuma

Bedava Google Kazançları Kitabı İndir

                 
              
Google kazançları e-kitabı internet üzerinden satılan dijital bir e-kitaptır.Bu e-kitap’ta Clickbank ve Google Adwords kullanımı detaylı bir şekilde anlatılmaktadır.Affiliate Marketing sistemini Türkiye’ye getiren Musa Erdoğmuş bu sektörde bir ilki gerçekleştirmiştir.
Bu e-kitap ile Dünya’nın en iyi Affiliate ağlarından birisi olarak kabul edilen Clickbank’tan kazançlı ürün seçmeyi öğrenecek ve bunu Google Adwords’te reklam vererek ürün satışı yapmayı öğreneceksiniz.Sadece internet üzerinden gerçekleşecek olan bu alışverişte size ürün satışından gelen komisyon miktarını Clickbank ana penceresinden takip edebileceksiniz.Tamamiyle internet üzerinden gerçekleşecek olan bu alışverişte hem ürün sahibi hem de ürün pazarlayan kişi karlı çıkacaktır.Kargo v.b şeylerle uğraşmanıza gerek yok.Çünkü Clickbank’ta dijital ürünler yani bilgisayara indirilebilir materyaller satılmaktadır.


Google Kazançları Kitabı İndir

İnternet reklamcılığı günümüzde çok çabuk büyümektedir.Her yıl milyonlarca doların döndüğü bu sektörde siz de kazanabilirsiniz.Bunun için en iyi başlangıç noktalarından birisi olan Google Kazançları Türkiye’deki bu boşluğu doldurarak cesur internet girişimcileri yetiştirmeyi amaçlamaktadır. E-kitabın içeriğine aşağıdaki resimden bakabilirsiniz.



Bu e-kitap tam 61 sayfadan oluşmakta ve içindeki konular çok sade bir dil kullanılarak yazılmıştır.Gerektiği zaman resimli anlatımlarla desteklenen yazılar kullanıcıya rahat bir anlama ortamı oluşturmaktadır.Kitabın içinden çıkan materyallere aşağıdaki resimden bakabilirsiniz.


Kitabın yazarı Sayın Musa Erdoğmuş gerçekten çok iyi bir iş çıkarmış diyebilirim.Kitabın yanında verilen hızlı başlangıç el kitabıyla birlikte adım adım ne yapmanız gerektiği anlatılmış.

PDF İNDİR

Bu e-kitap internet üzerinden satıldığı için ve yine bilgisayarda okunabildiği için bazı kötü niyetli kişiler e-kitabı dosya paylaşım siteleri ve forumlara yükleyebilirlerdi.Fakat Musa Erdoğmuş bu sorunu çözerek bunun üstesinden gelmiştir.Bu e-kitap .exe haline getirilerek şifrelenmiş ve sadece bir bilgisayarda çalışacak şekilde programlanmıştır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
 
Blogger Templates