Pages

29 Ağustos 2015 Cumartesi

Anket Doldurarak Para Kazanmak



İnternetten üzerinden para kazanmakta yeni bir devir başlatan anket ile para kazanma sistemleri oldukça hızla büyümeye devam ediyor. 2014 yılı içerisinde Türkiye’den tam 57.500 kişi 2.540.000$ ödeme aldı.
Peki siz ne yaptınız?


Caddelerde anket yapan kişileri mutlaka görmüşsünüzdür. Bu kişiler anket doldurarak para kazanan insanlardır. Bu tür anket yapan kişileri yollarda, sokaklarda daha az görmeye başlamanızın sebebini hiç düşündünüz mü? Bunun sebebi anket ajansları artık internetten onbinlerce kişiye dakikalar içerisinde mail yolu ile anket sorularını yollayarak cevaplarını 1 gün içerisinde toplayabiliyorlar.


Bu mekanizma sayesinde zaman kaybı olmadan 1 gün içerisinde istediği anket cevaplarını alıyorlar. Anket ajanslarının internet üzerinden anket dolduran kişilere doldurduğu anket başına para vermesinin sebebide budur. Çok kısa bir sürede istediği anket cevaplarına ulaşabiliyor. Anket sorusunu soran örneğin bir binek araç firması Türkiye’de hangi tarz arabaların en çok tuttuğu konusunda bir anket yaptırtmak istiyor. Bu anketi yollarda gördüğünüz anketörlere vererek yaptırtmak iste hem çok fazla zaman kaybı olacak. Hemde oldukça maliyetli iş olacağından dolayı internetten mail ile anket yaptırtmak anket ajanslarının işine geliyor. İşte bu yüzden internetten anket doldurtmak büyük firmalarında işine geliyor açıkcası. Anket doldurarak para kazanma(Tıkla İndire-kitabı internet üzerinden nasıl anket doldurarak para kazanacağınızı adım adım tek tek A’dan Z’ye anlatan bir e-kitaptır. Bu kitapta sizler için seçilmiş tam 270 adet güvenilir ödeme yapan anket firmaları listelenmiştir. Bu kitap sizin aklınızdaki tüm soruları giderebilecek bir kaynaktır.
Kitabın İçeriği;
  • En güvenilir ödeme yapan anket firmaları
  • Bu anket firmalarına kayıt
  • Bu şirketlerden nasıl ödeme alacağınız.

Kısacası anket doldurarak para kazanmanızı sağlayacak tüm bilgiler Anket Doldurarak Para Kazan kitabında yer almaktadır. Anket Doldur Para Kazan kitabının resmi sayfasına  gitmek için buraya tıklayın.



İnternetten para kazanmak için bir çok yöntem bulunmakta, fakat anket doldur para kazan yöntemi çok kolay ve güvenilir bir yöntem olduğu için son dönemlerde oldukça çok tercih edilmeye başladı.
Bu işi istediğiniz saatte istediğiniz kadar süre ile yapabilirsiniz. Günde 1 saatinizi ayırarak anket doldurmak size çok iyi paralar kazandırabilir.
Güvenilir anket firmalarına kayıt olduktan sonra yapmanız gereken tek şey Eposta adresinizi kontrol ederek gelen anketleri doldurmaktır. Tüm anketler şıklar halinde mail hesabınıza gelmektedir. Size göre doğru olan şıkkı işaretlemeniz yeterli olacaktır.

Şimdi anket firmalarının sizin görüşlerinize neden para ödediğini merak ediyorsunuz şimdi bunu açıklayalım.
Anket firmalarının üyelerine para kazandırmasının çok mantıklı nedenleri bulunmaktadır. Her sektörde rekabet veren binlerce firma ve bu firmalarının hepsi müşteri kitlesinin beklentilerini bilmek zorunda. Ve bu sonuçları ancak anket ile öğrenilebilmekte. Firmalar anket sonuçlarına göre beklentilere göre değişiklikler yapıyor ki müşteri kitlesi genişlesin ve ürün satışları artsın. Hepsi birbiri ile bağlantılı kısacası.
Firmalar anket çalışmalarını yürütebilmek için anket firmalarında hey ay binlerce dolar ödeme yapıyor. Anket firmaları ise şirketlerin sorularını üyelere yönlendirerek şirketlerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Siz anket doldurarak para kazanmak için yapacağınız tek iş güvenilir zamanında ödeme yapan anket firmalarına kayıt olmak. Üstelik bazı anket firmaları sadece para vermekle kalmıyor test için üretilen ürünleri anket dolduran kişilere gönderiyor.
Yeni çekilen filmlerin piyasada adı bile çıkmamışken siz fragmanı izleyerek yorumlarınızı belirtiyorsunuz. Bu sayede yönetmenler değişmesi gereken yerleri değiştirerek filmleri yayına sürüyor. Yani bu işi yaparken hem eğleniyor hemde para kazanıyorsunuz.
Anket şirketleri anketleri minimum zamanda cevaplatabilmek ve fazla kitleye ulaşabilmek için doldurulan anket başına ödeme yapmakta. Firmalar, anket şirketlerine anketlerini doldurtulması için 1 anket başına 20$ para verdiğini düşünelim. Bu 20$ ın 5$ ını anket şirketi alıyor ve 15$ ını anketi dolduran kişiye ödüyor. Büyük firmalar genelde 100 bin kişiden aşağı anket yaptırmaz. Sistemde ne kadar fazla para döndüğünü görüyor musunuz?
Dünya’nın en büyük firmaları ile çalışan anket şirketleri anket başına 35$ a kadar para ödeyebiliyor. Ama bu rakamlar onlar için çok büyük rakamlar değil çünkü sokakta 40 dakika içinde 100 bin kişinin anket sonucunu toplayamazlar. 35$ kazandıracak bir anket 20 dakikanızı alabilir biraz sıkılırsınız fakat gelecek para düşünüldüğünde insan motive oluyor. Sonuçta evinizden oturduğunuz yerden para kazanıyorsunuz.
Çok büyük yatırımlar yapılarak piyasaya yeni sürülmüş ancak tutmamış bir ürün düşünün bu ürünün sahibi firma ciddi bir hayal kırıklığı yaşayacaktır. Halbuki o ürün piyasaya çıkarılmadan anket yapılarak halkın görüşü alınabilirdi. Bu sayede karşınızdaki hedef kitlenin ne istediğini bilerek o yönde bir ürün çıkartabilir hayal kırıklığı yerine hergün binlerce ürün satabilirdi.
Kısacası anket firmaları ürün geliştirme aşamasında en önemli unsur olduğunu farkına varmalıyız. Size ödeyecekleri para miktarı kazanacakları miktarın yanında neredeyse hiç birşey denilebilir. Elinizin anltında böyle rahat çalışma koşullarına sahip bir iş var iken çalışmanızı tavsiye ederim.


Anket doldurarak para kazana bileceğim sitelerin listesini nerden buluruz?
Anket doldurarak para kazanmanız için en önemli unsur gerçekten zamanında ödeme yapan güvenilir firmalara kayıt olmaktır. En çok para kazanmanızı sağlayan anket sitelerinin listesi ve bu işi yapmak için gereken tüm detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Bu anket sitelerine üye olarak hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz.
Sık Sorulan Sorular
Anket ile Para Kazanmak Zor Mu?
Bu iş herhangi bir tecrübe gerektirmez kesinlikle zor değildir. Yapacağınız iş son derece basittir. Anket firmlarına üye olacak ve mail adresinize gönderilen “yeni anket var” linklerine tıklayarak, şıklardan size göre olanı işaretleyeceksiniz. Doldurduğunuz her anket başına belirli bir miktarda para kazanırsınız. Anket başına 5$ ın altında ödeme yapılmıyor anket başına 5$ ile 75$ arasında para kazanırsınız.
Güvenilir Ödeme Yapan Anket Firmalarını Nerden Bulurum?
Dünya’nın en iyi en güvenilir markaları ile çalışan anket firmalarının sitelerine buradan ulaşabilirsiniz. Bu anket firmalarının sitelerine sahip olduktan sonraki aşamada yapmanız gereken tek şey bu anket firmalarına kayıt olmak ve gelen anket maillerini kabul ederek anket doldurmaktır. Bazı anket firmaları indirim kuponları, deneme ürünleri gönderen anket firmalarıdır fakat bizim önerdiğimiz firmaların tamamı nakit ödeme yapan firmalardır. Önerdiğimiz kaynaktaki tüm anket firmaları aylar süren araştırmalar sonucu test edilerek hazırlanmıştır. Ödemelerinde aksaklık yaşanan ve güven sağlamayan firmalar listeye alınmamıştır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
 
Blogger Templates